Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sms Business Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta ISO 9001
300 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ISO 9001:2000, international recunoscut este un standard generic. Obiectivul acestuia este de a stabili cerinte internationale pentru sistemul de management al calitatii in orice domeniu (producatorii, servicii, creatie). Managementul calitatii reprezinta ceea ce practica organizatiile pentru a asigura produse si servicii in conformitate cu cerintele clientilor sai.

Un certificat ISO 9001:2000 dovedeste ca sistemul dumneavoastra de management al calitatii intruneste toate cerintele acestui standard international. Un sistem de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul dvs. pentru calitate si satisfactia clientului.

Increderea in capacitatea de a produce "calitate" a unei organizatii este premiza de baza pentru o cooperare fructuoasa.

De ce SMS Business Center?
- Firma a fost creata pentru a oferii servicii de consilere in pregatirea organizatiilor pentru certificarea pe standardele ISO. Angajamentul nostru este de a oferi consultanta firmelor care doresc sa aiba un sistem functional in conformitate cu cerintele standardelor ISO.
- Mentinem un contact permanent cu clientii nostri si beneficiem de un personal calificat cu ani de experienţa în domeniu.

De ce consultanta in implementarea unui astfel de sistem de management?
-Consultana ajuta la insusirea si intelegerea cat mai rapida si mai usoara a cerintelor standardelor internationale, la asigurarea respectarii tuturor cerintelor obligatorii, eficientizeaza munca interna a firmei.

ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 18001 - HACCP - ISO 15189
Din Gura in Gura